top of page

Dé nieuwste trend in Parijs: gevels die worden volgehangen met bloemen. Het is een hit op Instagram

Het is - na alle rampspoed - tijd voor schoonheid, kopte het Parool deze week. Die schoonheid laat Parijs zien! Vele gevels van Parijse bistro’s kleuren vrolijk met hun bloemen. Als ik zulke berichten lees, word ik enorm blij. Laat staan als ik het zou ervaren op straat. Hoe leuk zou het zijn als de straten in Nederland ook opgefleurd worden met kleurrijke bloemen of planten. Zouden we daar niet vrolijker, liefdevoller en creatiever van worden?


Breng ook meer vrolijkheid en schoonheid in jouw werk!
Wat is The Creative Flow? Een businessprogramma voor de vrouwelijke ondernemer die met haar business wil opvallen zodat de juiste klanten vanzelf naar haar toe komen. Het is een programma waarbij we werken aan de branding, pr en communicatie vanuit een creatieve invalshoek. Hoe kan het anders? Wat kan beter? Maar vooral: hoe word je creatiever in je werk waardoor je meer gaat scheppen? Ik ben hierin jouw communicatiecoach en begeleid jou tijdens jouw reis naar meer creatiekracht.


Wil jij net als de Parijse bistro’s een hit worden op Instagram en meer omzet maken? Doe dan mee met mijn programma The Creative Flow! Ik word jouw persoonlijke creatieve coach en deel ik mijn expertise met jou. Daardoor kun je gericht werken naar meer zichtbaarheid, media-exposure en schrijfstijl. In een programma van 3 maanden werken we aan een goede basis voor jou en jouw bedrijf. Dit bestaat uit de volgende elementen:

1. Strategie: met een persoonlijke, onderscheidende strategie om jouw bedrijf naar een hoger level te brengen, zodat klanten jouw bedrijf zo aantrekkelijk vinden en ze in de rij voor je staan.

2. Creativiteits challenge: waarmee je een eigen creatieve mindset ontwikkelt zodat je ook kunt scoren op bijvoorbeeld Instagram!

3. Branding: identiteit en imago herstellen om zo bij juiste en grotere klanten aantrekkelijk te worden.

4. Coaching: welke belemmeringen ken je? Hoe kun je meer creatiekracht ontwikkelen voor je onderneming? Hoe kun je creativiteit toepassen in je business? Leer werken vanuit jouw innerlijke creatiekracht.


Wordt ook net als de Parijse bistro’s een hit op Instagram en maak meer omzet… dat wil jij toch ook?

Doe mee! Dit traject is voor vrouwelijke ondernemers die naar het next level willen groeien en met hun bedrijf een hit willen worden. Ben je geïnteresseerd? Stuur snel een mail naar mij via flow@trinity-communicatie.nlWarme groet, Mari
19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page