top of page

Oogsten

Deze week begon de herfst en stond de volle maan hoog aan de hemel. Achter ons laten we de zomer en maken we ons klaar voor de laatste maanden van dit jaar. Nog even blik terug op de afgelopen vruchtbare maanden. Mooie hoogtepunten moet je vieren, heb ik onlangs geleerd tijdens de NLP-opleiding. Ik ben ook dankbaar voor alle ontmoetingen, inzichten en ontwikkelingen die ondanks corona op mijn pad zijn gekomen. Waar ben ik dankbaar voor?· Januari: met Vice Versa hebben we vaker leerzame bijeenkomsten. Bijzonder voor mij was de sessie Verse Blikken op 26 januari, waarbij we met ons netwerk een online inspiratiesessie hadden georganiseerd. Voor de deelnemers een nuttige en creatieve bijeenkomst, waaruit leuke samenwerkingen uit zijn gekomen.

· Februari: vakdiploma fotografie van de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie in de pocket! Een aanvulling en bekroning op mijn techniek en creativiteit.

· Maart: aansluiting gevonden bij het team Reset the World als tekstschrijver, daaruit volgde inspirerende verhalen over anders doen, denken en werken in deze tijd.

· April: diverse fotografie-opdrachten voor o.a. Vista Nova, Golf.nl.

· Mei: start van mijn autonome foto-opdracht, een serie in documentairefotografie. Wordt vervolgd...

· Juni: aan de slag bij de Gemeente Rotterdam als communicatieadviseur gebiedscommunicatie. Komende 6 maanden zal ik mijn bijdrage leveren aan mijn hometown.

· Juli: afronding NLP Business Leadership Basic: dat is NLP in de werkomgeving. Effectiever communiceren, intra persoonlijke communicatie, doelen realiseren en coachen. Samen met een fantastische groep op ontdekkingsreis geweest.

Kortom, trots op wat ik heb bereikt en nieuwsgierig naar wat ik komende maanden ga realiseren. Ik heb er zin! Nu eerst genieten van de zomer(vakantie).

. Augustus: Fotoshoot voor de Dames 1 en Heren 1 van NHC De IJssel.

. September: Start van de opleiding NLP Practioner, het vervolg. Persoonlijke ontwikkeling vind ik een must. Het is fijn om bezig te zijn en dromen te realiseren.


Dit alles is natuurlijk medemogelijk door de flexibitliteit binnen het gezin. Ik ben ook dankbaar dat ik die ruimte krijg maar ook pak. Daar ik als vrouw in balans ben en mijn jongens kan laten zien dan een moeder ook autonoom is. Ik laat zien dat durven dromen echt niet voor watjes is. Het vraagt om doorzettingsvermogen en daadkracht! Nu eerst even de tijd nemen om daar wat vruchten van te plukken.32 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 commentaire


Leuk Mari Trini om jou zo te volgen. Ik zie dat je ook met NLP aan de gang bent, mooi!

Groet, Marianne

J'aime
bottom of page