top of page

Yes! Breng 2024 naar the next level!

nu voor:

197,- euro (ex btw)

The Next level 2.jpg
aanmelden
aanmelden

Level Up!

Welkom bij mijn creatieve branding-programma:The Next Level.

 

Binnen dit basisprogramma ben ik jouw sparring partner en communicatie coach waarbij wij komen tot het ontsluiten van je ware potentieel. Het is een mooi proces van jezelf krachtiger presenteren aan de wereld, met jouw persoonlijkheid, bedrijf en/of met merk.

Werk 3 weken met mij aan jouw P.R., branding en marketing! En ervaar het resultaat! We starten in januari 2024.

Dit traject kost nu € 197,-!

Een no brainer! Want dat bedrag verdien je direct terug met de eerste aanpassingen. Het traject heeft een kenniswaarde van ruim

€ 2.900,-.

* Deze prijs is geldig tot 31 maart 2024. Daarna gaat de prijs omhoog naar € 699,-.

In The Next Level ontdek je meer jouw kracht

Ken je dat gevoel? Die innerlijke stem van zelftwijfel die je soms tegenhoudt, de angst voor mislukking of de vrees voor kritiek. Herkenbaar, toch? Vandaag is de dag waarop we die obstakels omzetten in kansen en groei.

Dit programma is jouw sleutel tot het ontsluiten van je ware potentieel. Het is het bewuste proces van jezelf presenteren aan de wereld, net zoals een bedrijf zijn merk presenteert. In dit geval, ben jij het merk.

Wat kun je verwachten van The Next Level?

Authenticiteit: We starten met authenticiteit. Jouw ware zelf zijn is wat je uniek maakt. Geen concessies meer aan de verwachtingen van anderen.

Kracht in Kwetsbaarheid: Kwetsbaarheid is geen zwakte, maar een teken van moed. Het toont je ware zelf, inclusief je angsten en onzekerheden, waardoor je menselijk en benaderbaar wordt.

Unieke Waarde: Ontdek wat jou uniek maakt. Wat zijn jouw specifieke vaardigheden, ervaringen en passies? Dit is wat jou onderscheidt van anderen.

Consistentie: Jouw personal branding moet overal consistent zijn, zowel online als offline. Laat zien wie je bent en waar je voor staat, altijd en overal.

Verhalen Vertellen: Verhalen zijn krachtig. Deel jouw persoonlijke verhaal, jouw reis en inspireer anderen met je ervaringen en successen.

✨ Zichtbaarheid: Zelfs het beste personal brand heeft impact nodig. Wees zichtbaar, deel je kennis en expertise en laat anderen profiteren van wat jij te bieden hebt.

Bij The Next Level kijken wij ook naar de artistieke en scheppende kant van personal branding:

Branding en Art Direction:

Jouw persoonlijke merk is als een kunstwerk dat een verhaal vertelt. Art direction in jouw personal branding omvat de visuele elementen die jouw verhaal ondersteunen. Denk aan kleurenpaletten, beeldstijl en grafische elementen die consistentie brengen in hoe je jezelf presenteert. Een doordachte art direction geeft niet alleen visuele aantrekkingskracht, maar versterkt ook de samenhang in je branding.

2

Fotografie en Beeldtaal:

Professionele foto's die jouw persoonlijkheid weerspiegelen, vormen de kern van een sterke personal brand. Ze dienen als visuele vertegenwoordiging van jouw authenticiteit. Een zorgvuldig gekozen beeldtaal, of het nu gaat om portretten, lifestylefoto's of visuals die je verhaal ondersteunen, spreekt boekdelen.

3

Creatieve Expressie:

Stap uit de schaduw en omarm creatieve expressie. Durf te spelen met visuele elementen, van je online profielen tot de presentatie van je ideeën. Laat je artistieke kant zien en wees de vrouw van de wereld die je bent, zowel in woorden als beelden.

Let's Get Up!
Yes,ik meld mij aan!

Thanks!

Yes! Breng 2024 naar the next level!

nu voor:

197,- euro (ex btw)

The Next level 2.jpg
aanmelden
bottom of page