top of page

Yes! Breng 2024 naar the next level!

nu voor:

197,- euro (ex btw)

3.png
aanmelden
aanmelden
3.png

Level Up!

Welkom bij mijn sportieve branding-programma:The Next Sport Level.

 

Binnen dit programma ben ik jouw sparring partner en communicatie coach waarbij wij komen tot het ontsluiten van je ware potentieel. Het is een mooi proces van de sportclub krachtiger presenteren aan de wereld, met haar unieke persoonlijkheid.

Werk 6 weken met mij aan jouw P.R., branding en marketing! En ervaar het resultaat! We starten in januari 2024.

Dit traject kost nu € 197,-!

Een no brainer! Want dat bedrag verdien je direct terug met de eerste aanpassingen. Het traject heeft een kenniswaarde van ruim

€ 2.900,-.

* Deze prijs is geldig tot 15 januari 2024.  Daarna gaat de prijs omhoog naar € 699,-.

In The Next Sport Level ontdek je meer de kracht van de club!

Wat kun je verwachten van The Next Level?

Authenticiteit: We starten met authenticiteit. Geen concessies meer aan de verwachtingen van anderen.

Unieke Waarde: Ontdek wat jouw club uniek maakt. 

Consistentie: Jouw personal sport branding moet overal consistent zijn, zowel online als offline. Laat zien wie je bent en waar je voor staat, altijd en overal.

Verhalen Vertellen: Verhalen zijn krachtig. Deel een persoonlijke verhaal en inspireer anderen met ervaringen en successen.

✨ Zichtbaarheid: Zelfs het beste sportbrand heeft impact nodig. Wees zichtbaar en laat anderen profiteren van wat jij te bieden hebt.

Bij The Next Sport Level kijken wij ook naar de creatieve kant van sportclub branding:

Branding en Art Direction:

Jouw sportclub is als een kunstwerk dat een verhaal vertelt. Art direction in jouw branding omvat de visuele elementen die jouw verhaal ondersteunen. Denk aan kleurenpaletten, beeldstijl en grafische elementen die consistentie brengen in hoe je jezelf presenteert. Een doordachte art direction geeft niet alleen visuele aantrekkingskracht, maar versterkt ook de samenhang in je branding.

2

Fotografie en Beeldtaal:

Professionele foto's die de kracht en persoonlijkheid van de club weerspiegelen, vormen de kern van een sterke personal brand. Ze dienen als visuele vertegenwoordiging van jouw authenticiteit. Een zorgvuldig gekozen beeldtaal, of het nu gaat om portretten, lifestylefoto's of visuals die je verhaal ondersteunen, spreekt boekdelen.

3

Creatieve Expressie:

Stap uit de schaduw en omarm creatieve expressie. Durf te spelen met visuele elementen, van je online profielen tot de presentatie van je ideeën. Laat de club op haar best zien aan de wereld in zowel woorden als beelden.

Let's Get Up!
Yes,ik meld mij aan!

Thanks!

Yes! Breng 2024 naar the next level!

nu voor:

197,- euro (ex btw)

The Next level 2.jpg
aanmelden
bottom of page